Tuotteet

Tuotteet

85 vuoden kokemus linja-autokorien valmistuksesta

Volvo 9700 DD

Volvo 9700 DD on monipuolisesti muunneltava kaksikerrosbussi, jossa on suuri kuljetuskapasiteetti ja valmiudet monentyyppiseen liikennöintiin.

Volvo 9700 DD
Volvo 9700

Volvo 9700

Volvo 9700 on moniin tarkoituksiin soveltuva, hyvin varusteltu linja-auto, jonka räätälöimme asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tutustu tarkemmin Volvo 9700 -malliin.

Volvo 9700
Volvo 9700

Volvo 9700 Erikoisratkaisut

VIP, konferenssi-, ambulanssi- ja tavaraperäbussit

 
Volvo 9700 Erikoisratkaisut
Volvo 9700

Valmistuksen kulmakivet

Laatu

Laatu

Panostamme linja-autojen korkeaan laatuun, pitkäikäisyyteen ja auton arvon säilymiseen. Taataksemme nämä vaatimukset valmistamme linja-autot ruostumattomasta teräksestä. Takeen laadusta antaa taitava henkilöstö ja 80 vuoden vankka kokemus.

Turvallisuus

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä osa ensiluokkaista linja-autoa. Volvo- linja-autoissa panostetaan sekä matkustajien että muiden tielläliikkujien turvallisuuteen. Niissä on ainoana maailmassa FUPS – alleajosuoja, joka törmäystilanteessa estää henkilöautoa kiilautumasta bussin alle.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Auton varustelu ja sisustus räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tämän lisäksi valmistamme myös erikoisautoja, joista ovat esimerkkeinä ambulanssiautot ja tavaraperäautot.

Ympäristö

Ympäristö

Ympäristöstä huolehtiminen on yksi perusarvoistamme. Ympäristötyö perustuu elinkaariajatteluun, jossa otetaan huomioon ympäristövaikutukset tuotteiden suunnittelusta romuttamiseen ja kierrätykseen.

Sitoudumme jatkuvaan työhön energiatehokkuuden parantamiseksi sekä vedenkulutuksen, päästöjen ja jätteiden vähentämiseksi. Näin voimme tarjota ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä täyttäen samalla kiristyvän lainsäädännön vaatimukset.

Ota yhteyttä Tietoa yrityksestä