Tuotteet

80 vuoden kokemus linja-autokorien valmistuksesta

Volvo 9700

Volvo 9700 on moniin tarkoituksiin soveltuva, hyvin varusteltu linja-auto, jonka räätälöimme asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tutustu tarkemmin Volvo 9700 -malliin!

Erikoisratkaisut

Tuotteisiimme kuuluu asiakkaille räätälöidyt ratkaisut, kuten VIP-, konferenssi- ambulanssi- ja tavaraperäautot.

Valmistuksen kulmakivet

Laatu

Panostamme linja-autojen korkeaan laatuun, pitkäikäisyyteen ja auton arvon säilymiseen. Taataksemme nämä vaatimukset valmistamme linja-autot ruostumattomasta teräksestä. Takeen laadusta antaa taitava henkilöstö ja 80 vuoden vankka kokemus.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä osa ensiluokkaista linja-autoa. Volvo- linja-autoissa panostetaan sekä matkustajien että muiden tielläliikkujien turvallisuuteen. Niissä on ainoana maailmassa FUPS – alleajosuoja, joka törmäystilanteessa estää henkilöautoa kiilautumasta bussin alle.

Asiakaslähtöisyys

Auton varustelu ja sisustus räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tämän lisäksi valmistamme myös erikoisautoja, joista ovat esimerkkeinä ambulanssiautot ja tavaraperäautot.

Ympäristö

Ympäristöstä huolehtiminen on yksi perusarvoistamme. Ympäristötyö perustuu elinkaariajatteluun, jossa otetaan huomioon ympäristövaikutukset tuotteiden suunnittelusta romuttamiseen ja kierrätykseen.

Sitoudumme jatkuvaan työhön energiatehokkuuden parantamiseksi sekä vedenkulutuksen, päästöjen ja jätteiden vähentämiseksi. Näin voimme tarjota ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä täyttäen samalla kiristyvän lainsäädännön vaatimukset.