Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen mekaniikkasuunnittelijaa:

Tehtävänkuva koostuu pääosin linja-autojen korirakenne- ja varustelusuunnittelusta. Vaihtelevaa ja monipuolista työtä tehdään suunnitteluaikataulujen mukaisesti läheisessä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Työhön kuuluu mm. varusteiden ja komponenttien suunnittelua, valintaa ja dokumentointia. Suunnittelutyö tehdään 3D-suunnitteluna osittain tuotekehitysprojekteina ja osittain asiakasräätälöintinä.

Tehtävässä edellytyksenä on soveltuva tekninen koulutus ja kokemusta suunnittelutehtävistä. Toimintaotteeltasi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Olet teknisesti suuntautunut ja hoidat työsi positiivisella otteella ja hyvässä yhteistyössä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja kansainvälisessä toimintaympäristössä ja sen myötä myös hyvää kielitaitoa vähintään englannin osalta. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta valmistavasta teollisuudesta, mielenkiintoa alaa kohtaan ja innostunutta asennetta suunnittelutyöhön.

Mitä tarjoamme?

  • Työympäristön, jossa päätöksenteko on nopeaa
  • Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
  • Mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi
  • Kattavat työterveyspalvelut sekä liikuntaseteliedun

Carrus Delta järjestää suunnittelujärjestelmiin ja tiedonhallintajärjestelmiin liittyvän koulutuksen. Työssä käytetään seuraavia ohjelmistoja: Vertex, Vertex Flow sekä Lean ERP.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan suoraan Carrus Delta Oy:n kanssa. Hakemukset pyydetään jättämään palkkatoiveineen viimeistään 15.6.2023 mennessä, liitä mukaan myös CV.

Suorarekrytoinnista vastaa Go On Turku. Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmän kautta Go On ja kerro osaamisestasi sekä taustoistasi. Lisätietoja prosessista ja tehtävästä antaa Go On Turun yksikönjohtaja Kirsi Leino 040 7353 975 tai kirsi.leino@go-on.fi. Kaikki yhteydenotot pyydetään laittamaan suoraan Go Onille. 

alt

Etsimme ammattitaitoiseen linja-autokorinrakentajien joukkoomme:

Hitsaajaa kehän valmistukseen

Matottajaa sisustustöihin

Mitä edellytämme sinulta?

Aikaisempaa soveltuvaa kokemusta tai alan koulutusta.

Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan.

Joustavuutta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn 

Halukkuutta monitaitoisuuden kehittämiselle

 

Mitä tarjoamme?

Paikan tunnetussa, vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä.

Mukavan ja ammattitaitoisen työympäristön.

Kilpailukykyisen palkkauksen.

Hyvän perehdytyksen tehtävään.

 

Miten haen?

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Carrus Delta Oy:n kanssa. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pian, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. 
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan työhakemuksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. 

Hakemukset osoitteeseen rekry.tuotanto@carrusdelta.fi

alt

Carrus Delta Oy on vuodesta 1935 asti toiminut suomalainen linja-autokoritehdas, joka toimii vahvasti yhteistyössä Volvo Bussar AB:n kanssa. Yritys on yksi Euroopan vanhimmista korivalmistajista ja heidän tuotteitaan ovat mm. Volvo 9700 ja Volvo 9700 DD. Koritehtaalla Liedossa työskentelee n. 175 eri alan ammattilaista.